CONTACTE

Si desitja contactar amb nosaltres per a rebre informació sobre els nostres serveis, podrà fer-ho fent-nos una visita personalment, per telèfon, per fax, per e-mail, o bé omplint el següent formulari i el nostre departament d’atenció al client, es posarà ràpidament amb contacte amb vostès.

ADUANAS Y SERVICIOS FORNESA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Sobre la llei de protecció de dades:

ADUANAS Y SERVICIOS FORNESA, S.L. es Responsable del tratamiento de los datos personales de conformidad con el GDPR y la LOPDGDD, y serán tratados con la finalidad de mantener una relación comercial. Los mismos se conservarán durante no más tiempo del necesario para mantener el fin del tratamiento y no se comunicarán a terceros salvo obligación legal o aquellos prestadores que actúan como Encargados de tratamiento. El tratamiento de los datos está basado en el mantenimiento y desarrollo de la relación contractual. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición en Ctra. d’Andorra, N-145 km. 9 – 25799 La Farga de Moles (Lleida). E-mail: [email protected], así como el de reclamación a la www.aepd.es.

Obre el xat
Podem ajudar ?
Hola, podem ajudar ?